Städning Nacka

För dig som söker kvalitativ städning i Nacka.

Städtjänster

Ett flertal kvalitativa städtjänster

Vi erbjuder städning i Nacka och andra närliggande områden. Hos oss hittar du ett brett utbud av städtjänster, från ordinarie hemstädning till specialiserad golvvård och fönsterputs. Vi erbjuder även extratjänster såsom rengöring av kylskåp, frys och ugn och kan även stryka kläder. Till oss kan du alltid vända dig när du behöver hjälp med alla typer av städning i ditt hem.

Vi utför följande former av städservice:

Storstädning

En populär tjänst för den som vill få huset riktigt noga städat några gånger om året. Vi städar områden och ytor som inte omfattas av reguljära hemstädningen. I dialog med dig som kund bestämmer vi hur storstädningen ska se ut.

Tilläggsstädning

Vi kan även hjälpa dig om du har några speciella behov när det handlar om städning. Vi rengör garderober, städar förråd, rensar ut på vinden, tar bort gammal ingrodd smuts. Välkommen att kontakta oss så kan vi berätta mer om de tilläggstjänster vi kan erbjuda.

Flyttstädning

En av de tråkiga aspekterna med att flytta är städningen. Låt oss ta hand om flyttstädningen så kan du fokusera på ditt nya liv – utan anmärkningar och tidsödande omstädningar.

Kontorsstädning

Vi kan även städa kontor – dock endast små och medelstora. Ditt kontor får samma noggranna städning som ditt hem. Med hjälp av vår kontorsstädning kan vi skapa en bättre arbetsmiljö på din arbetsplats.

Fönsterputs

Vill du se ljuset? Vi tar hand om fönsterputsen och ger ditt hem en fräsch och fin atmosfär. Du bestämmer hur ofta vi ska putsa dina fönster – vi putsar efter behov eller enligt abonnemang.

Concierge

En annan populär tjänst som vi erbjuder är Concierge. Här ingår en rad olika sysslor – tvättning och strykning, barnpassning, hämtning av kemtvätt och andra ärenden.

Bra att tänka på inför städningen

För att göra det enklare för oss att städa hos dig ber vi dig plocka undan kläder, leksaker och andra lösa föremål. Vid det första städtillfället är det viktigt att du är på plats så att du kan ge personerna som städar en genomgång av bostaden och dina önskemål.

Städtjänster som underlättar din vardag!